Det närmar sig start…

Det närmar sig start…

93 dagar kvar till planerade starten av HBB. Vad är realistiskt att tro att jag hinner med i förberedelser (träning) före start?

* 15 träningspass i kajaken (väder?)
* 50 Styrkepass på gymmet
* 20 pass på Roddmaskinen
* 8 vilodagar

Något liknande gissar jag att det landar på, vi får se om mitt tränings-upplägg kommer fungera. Jag har ju sedan Oktober kört ca 5-6 tunga styrkepass/vecka kombinerat med kajakpaddling på dom flesta helgerna – inga långa sträckor utan mest för känslans skull samt några pass på roddmaskinen (rodd varvat med armhävningar och situps). Mycket fokus på mina svaga punkter dvs rygg + axlar som kommer ta mycket stryk på resan, just nu känns det iaf bara bra 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *